Tandartspraktijk Cuijk       

 

             Jan van Cuijkstraat 4a
                  5431GB Cuijk
                  0485-317159
                 
info@tandartspraktijkcuijk.nl
                  www.tandartspraktijkcuijk.nl

 

 

                                                                                                           Cuijk,  december 2015

Geachte patiŽnt,

2015 heeft voor mij voor een groot deel in het teken gestaan van een langzaam herstel van een zeer heftige hernia. Ik heb helaas weinig kunnen werken en ben blij dat ik fantastische assistentes heb en dat tandarts Michelle Goossen en tandarts Freek Schuurbiers goede collegaís zijn die een deel van mijn programma overgenomen hebben waardoor de praktijk gewoon door kon gaan.

Momenteel gaat het een stuk beter met mij en heb ik besloten om vanaf 1-1-2016 weer 2 volle dagen per week te gaan werken.

Zoals u misschien heeft gemerkt, is de tandheelkunde al enige jaren sterk onderhevig aan veranderingen. Praktijken moeten steeds meer voldoen aan toenemende regelgeving. Het doorvoeren van deze veranderingen kost veel tijd en energie. Tijd en energie die ik aan tandheelkundige zorg zou willen besteden.

Mijn vrouw AdriŽnne, die sinds 10 jaar praktijkmanager is, heeft aangegeven haar artistieke carriŤre te missen.

Derhalve heb ik besloten dat mijn praktijk verder gaat onder de vlag van Samenwerkende Tandartsen. Deze organisatie heeft meerdere vestigingen in het land. Zij nemen veel van de organisatorische en administratieve werkzaamheden over. Door de inbreng binnen mijn praktijk van hun ervaring en kennis op deze gebieden, kan optimaal worden ingespeeld op toekomstige veranderingen en kunnen continuÔteit en kwaliteit van de praktijk worden gewaarborgd.

Voor u als patiŽnt verandert er weinig. Behalve AdriŽnne blijft iedereen op de normale manier verder werken en voor het zwangerschapsverlof van tandarts Goossen komt tandarts Charlotte Hermans. De naam van de praktijk zal in 2016 veranderen in Samenwerkende Tandartsen Cuijk en de medewerkers van Tandartspraktijk Cuijk kunnen bezig zijn met datgene waar zij voor gekozen hebben namelijk streven om een goede tandarts, mondhygiŽniste, assistente / preventieassistente te zijn. 

Samen met mijn huidige team en u hoop ik dat ik op deze manier nog een aantal jaar mijn beroep in een prettige professionele omgeving mag uitoefenen zonder dat ik mij druk hoef te maken om zorgverzekeraars en verdere administratieve plichtplegingen.

Wat blijft hetzelfde:

         Het huidige team en de praktijkvoering blijven onveranderd.

         Ikzelf zal als chef de Clinique in de praktijk werkzaam blijven.

         Alle gemaakte afspraken blijven staan.

         De praktijk blijft op hetzelfde adres

  

Wat verandert er:

         Samenwerkende Tandartsen verzorgt de declaraties en declareert zoveel mogelijk rechtstreeks bij uw verzekeraar.

         De huisstijl van Samenwerkende Tandartsen zal in 2016 worden overgenomen.

Door dit besluit ben ik ervan overtuigd dat inzet, persoonlijke aandacht en goede tandheelkundige zorg voor u als patiŽnt onze hoogste prioriteit kunnen blijven.

 

Met vriendelijke groet,

Peter de Lange van Bergen, tandarts

 

Samenwerkende Tandartsen Cuijk
Jan van Cuijkstraat 4a
5431GB Cuijk
T: 0485-317159
E: cuijk@samenwerkendetandartsen.nl
W: www.samenwerkendetandartsen.nl           
Klik hier om naar Samenwerkende Tandartsen Cuijk te gaan