slechte adem

Heb je last van halitose? Wij geven je graag een aantal tips, want wie wil er nou een gesprek voeren met iemand die uit zijn mond stinkt? Van alle gênante aandoeningen, is slechte adem misschien wel het meest belastend voor je sociale leven. Voornamelijk als je ook nog een kantoorbaan hebt met veel meetings. Daarnaast zijn er ook veel mensen die er niet over durven te praten, maar ze vinden het ook eng om het tegen hun collega of vriend te zeggen. Wij zetten drie verschillende pakketten voor je op een rijtje. 

Frisse adem pakket | helpt tegen slecht adem 

De Amerikaanse fabrikant begrijpt precies wat je mond nodig heeft om een frisse adem uit te kunnen blazen. Slechte geuren in de mond worden veroorzaakt door anaerobe bacteriën. Dit zijn bacteriën die afvalproducten in de mond omzetten in een gas. Anaerobe bacteriën kunnen niet zo goed tegen zuurstof. Door te spoelen en te poetsen met Oxyfresh pakket komt er een grote hoeveelheid zuurstof in je mond. Hier worden de bacteriën direct worden bestreden. 

Tandenborstel en gelpakket | helpt tegen halitose 

Orapack is een pakket dat bestaat uit een tandenborstel en een gel. 90% van halitose ontstaat vanaf je tong. Daarom is het goed om zowel je gebit als tong te verzorgen. Tussen de ribbels van je tong bevindt zich een laagje met witte plak en bacteriën. Dat moet natuurlijk weg, want dat is een van de grootste redenen dat je de tong goed moet schoonmaken. 

Frisse adem kit | voor een betere mondgezondheid 

De Oxyd8 Frisse Adem Kit is een van de allerbeste mondzorgmerken. Het zorgt er namelijk voor dat de slechte bacteriën verdwijnen en dat wordt vervolgens omgezet in een fris ruikende adem. Je kunt de mondverzorging elke dag gebruiken en heeft geen bijwerkingen. Daarnaast wordt je mondgezondheid binnen enkele dagen naar het allerhoogste niveau getild.  

Klik hier voor meer middelen tegen slechte adem

Leave a Comment