Wanneer je zorgt voor andere mensen, is tijd van essentieel belang. Om op een comfortabele manier de tijd in de gaten te houden, is het handig om een zorghorloge aan te schaffen. Met een zorghorloge heb je altijd, zonder na te denken, de tijd bij je. Je kan in één oogopslag zien hoe laat het is. Daarnaast kun je ook makkelijk checken hoe lang je per patiënt bezig bent.

Op tijd voor jezelf

Het is erg belangrijk om ook tijd te nemen voor jezelf. Helemaal wanneer je voor anderen zorgt, zijn pauzes erg belangrijk om te nemen. Pauzes zijn productief voor jezelf, maar ook voor je patiënten. Want wie goed voor zichzelf zorgt, kan beter zorgen voor anderen. Daarnaast beperk je hiermee een mogelijk ziekteverzuim, waar niet alleen jij, je patiënten en je omgeving blij van worden, maar ook je werkgever doe je hier een plezier mee. Even een momentje voor jezelf, waarin je jezelf kunt opladen, is dus van essentieel belang. Met een zusterhorloge kun je ervoor zorgen dat jij je pauzes niet mist én voldoende energie hebt voor de rest van je werkdag. Door je energie op een juiste manier te verdelen, zal je zien dat je je werkdagen beter doorkomt. Help jezelf om anderen te kunnen helpen, door gebruik te maken van een mooi zusterhorloge. 

Stijlvol en tijdloos

Een zorghorloge is niet alleen handig en praktisch, maar ook stijlvol. Er zijn verschillende modellen, kleuren en maten die jouw zorgoutfit compleet maken. Zo kun je een unieke ’touch’ geven aan jouw outfit. Door de verschillende uniformen in de zorg, is iedereen gelijk en makkelijk te herkennen. Met een stijlvol zusterhorloge, kan jij je persoonlijkheid tot uitdrukking brengen, zonder daarin af te wijken van je uniform. Daarmee onderscheidt je jezelf, ten opzichte van anderen, op een subtiele manier. 

Praktisch voor jou

Een handig, mooi zusterhorloge is geen overbodige luxe. Het geeft je tijd, maar het scheelt ook tijd. Je hoeft niet op zoek te gaan naar een klok, of te vragen aan iemand hoe laat het is. Een polshorloge is erg onhandig en niet vanuit iedere positie te bekijken. Een zusterhorloge daarentegen, is ten alle tijden, vanuit iedere positie te raadplegen. 

Levensreddend voor anderen

Met een zorghorloge kun je niet alleen makkelijk je tijd in de gaten houden, zien hoe laat het is, je persoonlijkheid tot uitdrukking brengen en op ieder moment en locatie de tijd zien; dankzij de secondewijzer kun je met een zorghorloge ook een hartslag meten, wat levensreddend kan zijn voor anderen.

Conclusie

Stijlvol, praktisch, tijdloos en levensreddend. Deze gadget is een must-have voor een ieder die in de zorg werkt. Naar mijn mening zou je jezelf zelfs te kort doen, wanneer je deze gadget zou laten liggen. Maak het jezelf gemakkelijk en trakteer jezelf op deze kleine, doch waardevolle, praktische en mooie gadget. Ook is een zorghorloge een leuk cadeau voor je collega’s, maar op de eerste plaats natuurlijk voor jezelf! Heel veel mooie en praktische tijd gewenst voor jezelf én anderen. Blog van MyMitella.nl

Leave a Comment